Zakelijk

Ontwerp je eigen sokken!

Bij Socks up kun je jouw eigen sok ontwerpen inclusief originele verpakking

Sokken zijn geweldig om te verspreiden als wandelende reclame. Vandaag de dag zijn sokken hipper dan ooit tevoren. Je kunt jouw gecustomizede sokken gebruiken om op ludieke wijze jouw waardering, dankbaarheid of ideeën over te brengen. Denk aan een ‘warm welkom’ voor nieuw personeel, als beursmateriaal of een leuke giveaway voor gewaardeerde klanten.

Origineel en uniek

1. Wij helpen je!

Ruwe ideeën, brainstormen en ontwerpen

Een sok naar eigen wens! Bepaal zelf de kleuren en je patroon. We helpen je met ontwerpen en wisselen graag ideeën uit. Zo komen we gezamenlijk tot een mooi eindresultaat. We kunnen zowel actief aan het ontwerpproces meewerken als op de achtergrond begeleiden.

2. Verpakking

Een originele verpakking die je bijblijft

We houden van een leuke verpakking. Samen kijken we naar de vorm en de invulling hiervan. Een (originele) verpakking geeft jou de ruimte om met je doelgroep te communiceren. Je kunt deze geheel naar eigen wens invullen. Denk aan: (creatieve) teksten, full color beeldmateriaal, tips, weetjes, etc.

3. Sample

Jouw eigen creatie in handen

Als het ontwerp naar tevredenheid is, laten we een sample maken van het resultaat. Zo kun je met jouw sok in handen het eindresultaat zien en voelen.

4. Produceren maar!

Wanneer je blij bent met je sample is het tijd om de volgende stap te zetten: produceren! De productie van jouw sokken kost een aantal weken. Als de sokken in Nederland zijn, doen we nog een extra kwaliteitscontrole en verpakken we de sokken.

Contact

Wanneer je gebruik maakt van ons contactformulier, ga je akkoord met ons privacybeleid.

    KVK 80875807 | BTW NL003511148B13 | info@socksup.nl | Arsenaal 1 1781 XP Den Helder