Zakelijk

Ontwerp je eigen sokken!

Bij Socks up kun je jouw eigen sok ontwerpen inclusief originele verpakking

Sokken zijn geweldig om te verspreiden als wandelende reclame. Vandaag de dag zijn sokken hipper dan ooit tevoren. Je kunt jouw gecustomizede sokken gebruiken om op ludieke wijze jouw waardering, dankbaarheid of ideeën over te brengen. Denk aan een ‘warm welkom’ voor nieuw personeel, als beursmateriaal of een leuke giveaway voor gewaardeerde klanten.

Origineel en uniek

1. Wij helpen je!

Ruwe ideeën, brainstormen, ontwerpen

De mogelijkheden voor het ontwerp zijn eindeloos. Je kunt zelf het patroon en de kleuren bepalen, zelfs een stukje tekst kunnen we op de sok verwerken. Jouw eigen logo op de sok? Geen probleem! We ontwerpen met plezier voor je en wisselen graag ideeën uit. Zo komen we gezamenlijk tot een mooi eindresultaat. We kunnen zowel actief aan het ontwerpproces meewerken als op de achtergrond begeleiden.

2. Originele verpakking

Een verpakking die je bijblijft

Onze originele verpakking geeft jou de ruimte om uitgebreid met je doelgroep te communiceren. Je kunt ons verpakkingsmodel geheel naar eigen wens invullen. Denk aan: (creatieve) teksten, full color beeldmateriaal, tips, (niet) nuttige feitjes, quizvragen, etc.

3. Sample

Jouw eigen creatie in handen

Als het ontwerp naar tevredenheid is, zorgen we dat je een sample sok in handen krijgt. Zo kun je het eindresultaat zien en voelen of de sok je bevalt.

4. Produceren maar!

Heb je de sample in handen gehad en goedgekeurd? Dan wordt jouw order geproduceerd. Op het moment dat jouw bestelling klaar is, verpakken we alles keurig en zorgen we dat jouw sokken op het gewenste adres afgeleverd worden.

Contact

Wanneer je gebruik maakt van ons contactformulier, ga je akkoord met ons privacybeleid.

    KVK 80875807 | BTW NL003511148B13 | info@socksup.nl | Arsenaal 1 1781 XP Den Helder