• Editie Sail – €8,95

  7,39 Excl. 21% btw
  The Tall Ships Races en Sail Den Helder; wat was het een feest! Een heerlijk levendig nautisch evenement met bruisende gezelligheid, boten, parades, optredens en nog zo veel meer. Met Socks up hebben we de eer gekregen om de officiële sok te mogen ontwerpen voor dit fantastische meerdaagse evenement. We hebben een kleurrijke sok gemaakt van prachtige kwaliteit. De Sailsok is fijn geweven. Ideaal voor als de temperaturen iets hoger zijn. Deze limited edition sokken zijn gemaakt van BCI-garen (beter voor mens en milieu), hebben een heerlijk draagcomfort en zijn ook nog eens origineel verpakt.
 • Door weer en wind – €8,95

  7,39 Excl. 21% btw
  De Lange Jaap. Ons baken, het lichtje in het donker, thuiskomen. Bombardementen en de zwaarste weersomstandigheden heeft deze toren doorstaan. Al bijna 150 jaar staat de Lange Jaap fier overeind, maar de laatste tijd gaat dit niet zonder slag of stoot. Wat doet dit rode en drieënzestig meter hoge baken toch met ons? Eén ding is zeker: Den Helder kan en wil niet zonder deze karakteristieke toren. Lang voor lief genomen, maar door het ‘slechte weer’ overspoeld met liefde, onze Lange Jaap.
  ‘Door weer en wind’: de editie waarmee je iedere storm trotseert, is in de verkoop. 
 • Met gevaar voor eigen leven kwam Dorus Rijkers jarenlang in actie om mensen van de verdrinkingsdood te redden. Zijn staat van dienst was indrukwekkend en dit bleef niet onopgemerkt. Hij werd bedankt voor zijn moed middels een schrijven van o.a. Winston Churchill en Koningin Wilhelmina. Ondanks zijn heldenstatus was het redden van mensenlevens geen vetpot. Het bergen, wat kort na een redding gebeurde, was financieel veel aantrekkelijker. Dorus zijn prioriteit lag bij het redden van mensen, hij was een redder in hart en nieren. Treurig genoeg zorgde dit er wel voor dat de "Heldersche mensenredder" tot op late leeftijd moest werken om rond te kunnen komen.
 • Sokken Lange Jaap – €7,95

  6,57 Excl. 21% btw
  We hebben maar één doel met onze sokken: een vrolijke bijdrage leveren aan jouw dag. We houden van het verspreiden van vrolijkheid, goede energie en gunfactor, dit geven we graag door met onze kwalitatief goede en leuk ingepakte sokken. Samenstelling: De sok is geweven en bestaat uit 86% katoen, 12% polyamide en 2% elastan. Daarnaast is de sok halfhoog en heeft deze een zo goed als naadloze afwerking bij de teen.    

Titel

Ga naar de bovenkant